Würtemberg kerékcsapágyak: tartósan sima autózás

A futómű felel a jármű irányításáért, a gyorsítás és fékezés erőinek átadásáért és persze a különböző úthibák csillapításával a komfortos utazásért is. Még az egyszerűbb futóművek is több különböző alkatrészből állnak, melyek hibátlan állapota és működése létfontosságú a megfelelő üzemeléshez. Az egyik fő részegység a kerékcsapágy, amely biztosítja a kapcsolatot a gördülő kerék és a kerékagy között. Ez a kicsi és látszólag egyszerű alkatrész viseli az autó súlyát, illetve a fékezés és kanyarodás közben fellépő erőhatásokat is.

Bár elméletben a kerékcsapágyak a jármű teljes élettartamát kiszolgálnák, a valóságban ez nincs így. A csapágy a rossz minőségű utak és a már említett erőhatások miatt előbb-utóbb elkopik. Ennek egyik első tünete az egyre hangosabb búgó hang a kerék felől. Először csak kanyarodáskor, később már egyenesen haladáskor is jelentkezik a hanghatás. Ezt ne hagyjuk figyelmen kívül, mert a kopás előrehaladtával nem csak a hang lesz egyre erősebb. Az adott kerék lógását is okozhatja, ami már veszélyes.

A csere érdekében mihamarabb vigyük szervizbe az autónkat, a szakszerű javításhoz pedig könnyen kereshetünk számunkra megfelelő műhelyt a Garvisor.com közösségi szervizkereső és értékelő oldal segítségével. A cserénél a Würtemberg kerékcsapágy szettjét választva egy kiváló minőségű, tartós és tökéletes teljesítményű alkatrész kerülhet az autónkba. A Würtemberg kerékcsapágy készletek zárt rendszerű kialakítással rendelkeznek, gyárilag előzsírozott, beépítésre kész állapotuk pedig megkönnyíti és meggyorsítja a beszerelést.

A Würtemberg kerékcsapágy szettek mindegyikéhez kiemelkedő, 3 éves kiterjesztett gyártói garancia jár. A rendkívül széles készletválaszték megtalálható a magyarországi hivatalos forgalmazó Bárdi Autó webshopjában és a hazai kirendeltségeknél!