Valentin-napi autós ajándékok

Igen, igen, a Valentin-napnak nem túl sok hagyománya van hazánkban és alapvetően mi sem támogatjuk más kultúrák szokásainak átemelését a sajátjaink közé. Ám, ha ennek a Bálint napi szokásnak pusztán csak a lényegét tekintjük, vagyis, hogy együtt vagy életed értelmével, a jobbik feleddel és megünneplitek a kapcsolatotokat, a szerelmeteket, azt az erős, eltéphetetlen köteléket, mely összeköt benneteket, akkor miért is ne lehetne ez egy jó alkalom az ünneplésre? És ha már egyszer úgy döntöttetek, hogy ez a nap szóljon kettőtökről, akkor most ajánlunk néhány olyan apró ajándékötletet, amivel még különlegesebbé teheted az eseményt, feltéve, hogy a párod rajong az autókért.

Egy jó vacsora, stílusosan elfogyasztva

Felejtsd el, amit eddig a romantikus, gyertyafényes vacsoráról gondoltál. Ugyanis itt van egy kiváló, rozsdamentes acélból készült, egyedi étkészlet, amivel nem csak a húsleves és a marhapörkölt elfogyasztásának élménye lesz sokkal kellemesebb, de szükség esetén egy meglazult csavart is könnyedén meghúzhatsz vele.

kstools_valentinnap_fb_fotozott.png

https://www.bardiauto.hu/webshop/magazin/-KST11100?utm_source=Cart%C3%A1rs_valentinnap

Olvasni jó

Tudjuk, hogy ma már nem számít divatos elfoglaltságnak az olvasás, de nincs is annál jobb, mint összebújni kedveseddel a kanapén egy bögre gőzölgő, forró kakaóval és közben kedvenc autóversenyzőitekről olvasgatni, mialatt odakint lágyan pustol a februári hó.

konyvek.jpg

https://www.libri.hu/konyv/kari_hotakainen.az-ismeretlen-kimi-raikkonen.html

https://bookline.hu/product/home.action?_v=Jenson_Button_Fektelenul_Eletem_hatar&id=305973&type=22

Édesszájúak előnyben

Arra vonatkozóan nincsenek információink, hogy mennyiért lehetne beszerezni egy olyan, csokoládéból készült 911-est, ami a mellékelt fotón látható, de amíg ezt kiderítjük, kárpótolhatjuk magunkat és párunkat némi belga csoki elfogyasztásával, melynek csomagolása igazi autós különlegességeket idéz.

2009-187570-porsche-911-carrera-s-draped-in-chocolate1.jpg

http://gift-sweet.hu/classic-wheels/

slide7.jpg

Építsetek autót együtt

Bár a makettek építése hagyományosa egyéni sportágnak számít, de ha már a Valentin-nap úgyis kettőtökről szól, akár együtt is megépíthetitek álmaitok négykerekűjét. Igaz, kicsit kisebb kivitelben, és nem fogtok vele nyáron a Balaton partján krúzolni, ám párkapcsolatépítési szempontból kiváló választás. Aztán lehet gyönyörködni a közös munkátok gyümölcsében, amíg összespóroljátok egy igazinak az árát.

7179_altpic_4.jpg

https://makettek.hu/sct/465024/Auto-makettek

10262-1.jpgVagy, ha a népszerű, dán kockaépítészet hívei vagytok, akár Legóból is összerakhatjátok álmaitok verdáját. És még mielőtt azt gondolnátok, hogy legózni gyerekes dolog… hát nem az. Nem véletlenül ajánlják 99 éves korig 🙂

https://www.kockaaruhaz.hu/lego-exkluziv/10262-lego-creator-expert-james-bond-aston-martin-db5-10262.html?referer=arukereso.hu