Tuti karácsonyi ajándékok autóbuziknak

Napról-napra közelednek az ünnepek, a bevásárlóközpontok pedig zsúfolásig teltek a karácsonyi ajándékokat hajszolók hordáival. De mit vegyen az ember annak a családtagjának, aki egész nap csak az autókkal foglalkozik, szabadidejében a saját verdáját bütykölgeti és már oviban is V8-as volt a jele? Ennek a dilemmának a megoldásában szeretnénk most egy kis segítséget nyújtani nektek:

1. Remove Before Flight kulcstartó

Minden autóbolond, aki látott már közelről repülőgépet ismeri ezt a kulcstartót. Ennél egyedibb, stílusosabb és feltűnőbb kulcstartót keresve sem fogsz találni, amire ráakaszthatnád a slusszkulcsodat.

remove-before-flight-red-key-chain.jpg

2. sebváltós mandzsetta

Sajnos nem mehetünk mindenhova autóval. Ám mikor éppen nem a volán mögött tartózkodunk, akkor is könnyedén és stílusosan kifejezhetjük a négykerekűek iránti szenvedélyünket. Nem kell hozzá más, mint egy sebváltós mandzsettagomb.

memolissa-gear-stick-cufflinks-silver-plated-car-transmission-cuff-links-for-men-and-for-women-accessories.jpg

3. csavarkulcsos pénzcsipesz

Unod már, hogy a pénztárca állandóan húzza a zsebedet? Ezt a problémát könnyedén megoldhatod egy csavarkulcsos pénzcsipesszel. Így mikor kihúzod a vaskos köteg zöldhasút a zsebedből, mindenki tudni fogja, hogy egy ízig-vérig autóbuzival van dolga. Az aprót pedig csak dobáld be a sebváltó mellett található pohártartóba.

rouille-wrench-money-clip.jpg

4. „big foot” gázpedál

Elég csak ránézni erre a krómozott szörnyetegre: szinte könyörög, hogy padlóig tapossák. Ráadásul, ha csak nem 50+os a lábad, nem kell félned tőle, hogy egy komolyabb kigyorsítás során netán lecsúszik róla a talpad.

e12bad6b12b4a3b7231c87126243b92a.jpg

5. benzineskanna flaska

Sose igyál, ha utána vezetni szeretnél. Vezetés közben pedig pláne ne igyál. Viszont például egy kiadós pályanap után kimondottan jól eshet egy kupicát legurítani, hogy megünnepeld a legújabb körrekordodat.

jerry-can-hip-flask.jpg

6. bőr sofőrkesztyű

Az igazi vezetési élményhez nélkülözhetetlen egy valódi bőrből készült, kézzel varrott sofőrkesztyű. Csak felhúzod, felcsapod a Ray Ban Aviator szemüvegedet, megmarkolod a Nardi fakormányodat és máris az 50-es, 60-as években érezheted magad, miközben elszáguldasz a naplementébe.

drivinggloves1_3.jpg

7. Ryan Gosling dzsekije a Drive-ból

Kevés olyan ruhadarab létezik, ami ennél a fehér alapon sárga skorpióval díszített dzsekinél stílusosabb viselete lehetne egy igazi autóbolondnak. Ha fel kell tenned a kérdést, hogy mégis miért, akkor egyrészt nem láttad a Drive című filmet (hiba! tessék azonnal megnézni!), másrészt nem is vagy igazán autóbuzi.

81bqh5o-9kl_ul1500.jpg

8. Fast & Furios DVD gyűjtemény

Ha autóbolond családtagod rajong a csavart küszöbökért, fröccsöntött lökhárítókét, hatalmas szárnyakért és a küszöbneonért, akkor itt a tökéletes ajándék a számára. Nyugodtan lepd meg egy Halálos Iramban DVD gyűjteménnyel. Garantáltan imádni fogja.

96d6ab19-be2a-4ea2-9b0e-898e65e4d0e2_jpg_cb269269315.jpg

9. Fluxuskondenzátor szivargyújtótöltő

Mindig is imádtad a Vissza a jövőbe trilógiát? Mindig is szerettél volna egy saját időgépet? Nos, ezt egyelőre még nem tudod megvenni az eBay-en. De egy fluxuskondenzátoros szivargyújtótöltőt simán beszerezhetsz, ami bár a jövőbe nem fog elvinni, de a segítségével kifejezetten futurisztikus élmény lesz a kocsidban az ájFónodat tölteni.

1dbd_flux_capacitor_car_charger.gif

10. Ford Xbox kontroller

Akik autóversenyzői hajlamaikat nem tudják pályanapok alkalmával kiélni, vagy egyszerűen csak sajnálnák szétütni a családi F Astrát egy kerékvetőn, ráadásul imádják a játékokat, azoknak tökéletes választás a Forza Motorsport. Ehhez dobott piacra a Ford egy egyedi, motorsport ihletésű kontroller kollekciót. Lepd meg vele szerettedet és garantáltan nem lehet majd kirobbantani a konzol elől.

ford-xbox-one-controller-placement-626x382.jpg1967_ford_gt_mark_iv_controller.jpg

Vagy egyszerűen csak vegyél neki bármilyen autós témájú ajándékot, csak arra figyelj, hogy kötődjön a kedvenc márkájához/típusához. Azzal nagyon nem lehet mellé lőni.