Tökéletes kilátás minden időben: Würtemberg ablaktörlő lapátok

Az ablaktörlő lapátokra egész évben fontos szerep hárul a biztonságos vezetés érdekében. Télen különösen nehéz körülmények között kell helytállniuk. Ilyenkor nem csak a csapadék mennyisége, de az alacsony hőmérséklet is extra terhelést jelent a lapátok számára. A kedvező árú, ugyanakkor kimagasló minőségű Würtemberg ablaktörlő lapátok ilyen időjárási viszontagságok közt is kiváló teljesítményt nyújtanak. A Würtemberg ablaktörlő lapátok széles választékában egyaránt megtalálhatók a keretes Unifit és a modern, flat kialakítású Multifit változatok.

A Würtemberg Unifit lapátok hagyományos keretes kialakításúak és tökéletesen illeszkednek az eredeti rögzítési pontokhoz. Könnyen és egyszerűen felszerelhetők akár csapos, bayonett vagy kampós kialakítás esetén is. Ebben segítségünkre van a doboz hátoldalán található szerelési útmutató, amely végig vezet a folyamaton. A szintetikus adalékanyagok és a grafit bevonatú gumipenge halk siklást és hosszú élettartamot garantál. A Würtemberg Unifit ablaktörlő lapátok méretválasztéka 240 és 700 mm közötti hosszúságig terjed, így szinte bármilyen autóhoz alkalmazhatók.

Az alacsony profilú Würtemberg Multifit flat ablaktörlő lapátok ideálisak régebbi és újabb autótípusokra egyaránt. Modernebb megjelenésükön felül akár 180 km/h feletti sebességnél is tökéletes törlési teljesítményt nyújtanak. A dobozban a szerelési útmutató mellett számos rögzítő adaptert is találunk. Ezek segítségével akár 12 féle, különböző ablaktörlő kar végződéshez is felszerelhetők. Az Unifit családhoz hasonlóan itt is grafit bevonatú gumipengét alkalmaztak. A Würtemberg Multifit törlőlapátok 330-tól 710 mm-ig terjedő méretekben érhetők el.

A legtökéletesebb tisztítási eredmény eléréséhez használjunk az évszaknak megfelelő Würtemberg szélvédőmosó folyadékot! A Würtemberg Unifit és Multifit ablaktörlő lapátok, valamint a Würtemberg szélvédőmosó folyadékok azonnal, készletről megvásárolhatók a Bárdi Autó hazai kirendeltségein és webshopjában!