A készülék, ami megtisztítja autód utasterét!

Az elmúlt időszakban minden eddiginél többen kezdtek el foglalkozni otthonuk levegőjének tisztításával és akár annak fertőtlenítésével is. Épp ezért váltak igazán keresetté a különféle levegőtisztító berendezések. Van, aki hagyományos légtisztítót vásárol, amelyet folyamatosan működtet, más inkább egy alkalmanként használható, de akkor a helyiség teljes területének levegőjét fertőtlenítő ózongenerátorban látja a megoldást.

Lényeges azonban, hogy ezek az eszközök mindegyike elsősorban otthonunk fertőtlenítésére szolgál. Most mutatunk egy olyan készüléket, amely kifejezetten a jármű utasterének tisztítására való: ismerd meg az Osram AirZing Mini-t! 

Mi is ez a készülék?

Az AirZing Mini nem más, mint egy kiemelkedően kompakt méretű légtisztító berendezés. A gyártó nem kevesebbet ígér, minthogy a készülék elpusztítja az utastéri levegőben lévő baktériumok és vírusok 99,9%-át. Az Osram szerint a készülék mérete leginkább egy almáéval egyezik meg, de szerintünk egyszerűen egy nagyobb méretű légfrissítőre hasonlít. Nem véletlen, hogy pontosan oda kell tenni, ahova sok modern légfrissítőt: a szellőzőrácsra. Ráadásul akár egy légfrissítő kiváltására is használható, hiszen képes a kellemetlen szagok megszüntetésére is.

Hogyan működik?

Hogyan lehetséges, hogy egyszerre tisztít és szagmentesít? A válasz egyszerű: egy speciális tisztítási eljárás segítségével. Az AirZing Mini felépítése nem bonyolult: a készülékben található titán-dioxid lemezen áthaladó levegőt UV-A fénnyel tisztítják meg. Ez az egyszerű eljárás lehetővé teszi, hogy az áthaladó vírusok és baktériumok 99,9%-a elpusztuljon.

Azért, hogy még alacsony szellőzőfokozaton is megfelelő legyen a levegő áramlása, a mérnökök egy apró, alig 25 decibeles zajkibocsájtással működő ventilátort is beépítetek a készülékbe – ez körülbelül egy suttogó ember hangerejének felel meg.  A készülék ezzel garantálja a folyamatos, optimális levegőáramlást. Az AirZing Mini ezáltal alig 30 perc alatt képes az utastér átszűrésére és a levegőjének megtisztítására.

Egyszerűen kezelhető

Jó hír, hogy az apró légtisztító használatára nem kell külön felkészülni, hiszen pillanatok alatt beüzemelhető. Egyszerűen, a mellékelt tartozék segítségével rögzíteni kell, majd csatlakoztatni kell az USB-kábelt és kész, működik is.

A bekapcsolás után kék fény jelzi, hogy a tisztítási folyamat megkezdődött. Itt jegyeznénk meg, hogy a beépített szűrőt időnként tisztítani kell, de szerencsére nem szükséges újat vásárolni. Egyszerűen át kell mosni csapvíz alatt, megtörölni és vissza is lehet tenni a készülékbe.

Raktárról meg is tudod vásárolni

Amennyiben úgy döntesz, te is szeretnéd ezzel a készülékkel tisztán tartani autód utasterének levegőjét, van egy jó hírünk a számodra. A Bárdi Autó kínálatában ugyanis kedvező áron, raktárról tudod megvásárolni a készüléket.