Nissens: 100 év tapasztalata a hőtechnikában

A Nissens meghatározó szereplője az autóalkatrész iparágnak. Több mint 100 év tapasztalattal rendelkeznek az autóipari hőtechnika fejlesztőjeként és gyártójaként. Minden Nissens alkatrész alapvető jellemzője, hogy teljes mértékben követik az eredeti gyári alkatrészek kialakítását. Ennek köszönhetően beépítésük könnyű és gyors, amivel időt spórolhat a szerviz és egyben a javítandó autó tulajdonosa egyaránt.

A dán székhelyű vállalat elsődleges szakterülete a hűtés- és klímarendszerek, kínálatukban megtalálhatók nem csupán a nagyobb egységek, hanem a teljes rendszer minden eleme. A különböző hűtőradiátorokon, ventilátorokon keresztül a klímakompresszorokon és vízpumpákon át egészen a hőmérsékletérzékelő és nyomásszenzorokig komplett megoldást kínálnak. Alkatrészeik megnövelt élettartammal és korrózióvédelemmel rendelkeznek, így hosszútávon is megbízhatók és maximális teljesítményt nyújtanak.

Kiemelt figyelmet fordítanak a ventilátorok és kompresszorok csendes, vibrációmentes működésére, amely hozzájárul a kiemelkedő biztonsághoz és az utazási komforthoz. A Nissens kibocsátáshoz és teljesítményhez tartozó alkatrészei, mint a turbófeltöltő vagy EGR alkatrészek kizárólag 100%-ig új gyártású alkatrészeket tartalmaznak. A Nissens átfogó termékpalettája akár 97%-os autópark lefedettséget biztosít.

A Bárdi Autó hivatalos magyarországi forgalmazóként a régió egyik legszélesebb választékát kínálja készletről a Nissens alkatrészekből. Keresd járművedhez a Nissens valamennyi termékét a Bárdi Autó webshopjában és a magyarországi kirendeltségek bármelyikén!