Májusban ismét AutoTech Future a Hungexpón!

2024-ben már az ötödik alkalommal kerül megrendezésre Közép-Európa egyik legnagyobb, nemzetközi gépjárműtechnológiai rendezvénye, az AutoTech Future. A gépjárműipar jelenét és jövőjét képviselő gyártókon felül idén is rengeteg érdekességgel készülnek a szervezők. Járműkiállítás, szabadtéri és színpadi showműsorok, koncert, családi programok is várják a rendezvényre kilátogatókat. A kétnapos esemény május 24-én szakmai nappal indul, míg május 25-én már szabadon látogatható az AutoTech Future.

Évről-évre egyre több érdeklődőt vonz a rendezvény, a látogatók száma az elmúlt két évben a 15 ezer főt is meghaladta. Az AutoTech Future Expo&Show ezzel egyértelműen az egyik legátfogóbb, a gépjárműipart és annak jövőjét bemutató kiállítás. Itt lehetőség nyílik mindenki számára találkozni Magyarország és a világ legjobb autós szakembereivel. „Minden évben sikerül egy kicsit meglepjen a Bárdi Autó a kiállításnak a minőségszintjével, ennek az emelésével. Ahogy látom a beszállítók is nagyon igyekeznek, hogy újat mutassanak a látogató közönségnek.” – nyilatkozta Szabó Gyula, a Castrol képviseletében. A látogatók nem csak megtekinthetik, de ki is próbálhatják, és meg is vásárolhatják a legújabb eszközöket, méghozzá hatalmas helyszíni kedvezményekkel.

Idén is a Hungexpo legnagyobb „A” pavilonja ad otthont a rendezvénynek. A közönség többek között olyan világszínvonalú gyártókkal és beszállítókkal találkozhat, mint a brembo, a febi, a Mann-Filter, a TotalEnergies vagy a Würtemberg, de rajtuk kívül még további, közel 100 vezető autós márka képviselteti magát a helyszínen.

Egész napos és teljesen ingyenes szakmai előadások várják mindazokat, akik szeretnék megismerni a járműipar legújabb technológiáit és jövőbeni fejlesztéseit. „Aki aktív az autóiparban és az utángyártott kereskedelemben mindenképpen érdemes ellátogatnia ide, és beszélgetni az összes gyártóval, és megnézni, hogy mit tudnak kínálni nem csak a jelenben, hanem az elkövetkező évekre.” – mondta el véleményét Timo Kritzokat, a Continental regionális értékesítési vezetője.

Ám az AutoTech Future nem csak a szakmának szól! Béryné Károlyi Marianna, a Bosch képviseletében azt nyilatkozta: „Azt gondolom, hogy minden korosztálynak és a szervizeken kívül a családtagoknak is remek szórakozást nyújt”.

Rengeteg különböző program vár minden korosztályt, így a kisgyermekek és a hölgyek is tartalmasan tölthetik el a napot. Motoros Halálgömb és kaszkadőr bemutató, kamion és kisbusz drift, Monster Truck Show, szexi autómosás, színpadi műsorok, ez csak néhány a számtalan szórakozási lehetőség közül. A gyermekeknek ugrálóvár, arcfestés, gokart, LEGO robotépítés, valamint autó- és repülőszimulátor nyújt kikapcsolódást, míg a hölgyek az ingyenes Szépségsziget szolgáltatásait élvezhetik. A kiállítás mindkét napját a Megasztár 5. szériájának győztese, a többszöri díjazott Tolvai Reni koncertje zárja.

Az AutoTech Future rendezvény izgalmas játékokkal és lenyűgöző nyereményekkel is készül a látogatók számára. A nagy népszerűségnek örvendő Autószerelők Olimpiája idén is visszatér, ahol a résztvevők ügyességi játéksorozaton mérik össze tudásukat. Azok, akik sikeresen teljesítik a kihívásokat, értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. Ez a program kiváló lehetőséget nyújt minden korosztály számára, hogy játékos formában ismerkedjenek meg az autószerelés fortélyaival, miközben izgalmas időtöltést biztosít a család minden tagjának. Emellett belépőjeggyel részt lehet venni a napi kétszeri tombolasorsoláson is, ahol több mint 10 millió forintnyi nyeremény talál majd gazdára.

Május 25-re, az Autotech Future Expo&Show szombati napjára jegyek már kaphatók az autotechfuture.hu weboldalon, ahol a kiállítással kapcsolatos minden további információ is megtalálható.