Ilyen volt az AutoTech Future 2023

Immár negyedik alkalommal, május ötödikén és hatodikán, a Hungexpo-n megrendezésre került az AutoTech Future Expo & Show a Bárdi Autó szervezésében. A közép-európai régió és Magyarország legátfogóbb, nemzetközi gépjárműtechnológiai rendezvényén ezúttal is a gépjárműipar jelene és jövője volt terítéken. 2023-ban is rekordszámú látogató, több mint 15 000 fő találkozhatott személyesen Magyarország és a világ legjobb autós szakembereivel.

Olyan világszínvonalú gyártók mutatták be kínálatukat és termékeiket, mint például a Brembo, a Continental, a Textar, a febi vagy a Würtemberg. Rajtuk kívül még további közel 100 vezető autóipari márka is képviselte magát a kiállításon. Számos izgalmas szakmai prezentáció, beszélgetés és bemutató várta a közönséget, lehetőség nyílt az autóiparban dolgozó szakemberekkel, a márkák vezetőivel való tapasztalatcserére is. Az autóipar iránt érdeklődők számára is értékes lehetőségeket kínált a kiállítás. A vezető márkák és a végfelhasználók találkozása révén első kézből kaphattak a márkák képviselői visszajelzéseket, tapasztalatokat szerezve a jövőre nézve is.

Az AutoTech Future 2023-ban is sokkal több volt egy egyszerű kiállításnál! Az egész napos szórakoztató és látványos programok kiváló kikapcsolódást és élményt biztosítottak minden kilátogató számára. Ámon Olivér drift show-ja óriási tömegeket vonzott és a szerencsések utasként is átélhették a gumifüstölés utánozhatatlan hangulatát. Igazi különlegesség volt Gombos Attila motoros Halálgömb produkciója, valamint Erdős Csaba kaszkadőr team-je is ámulatba ejtette a nézőket. A folyamatos remek hangulatról a jól ismert tévés sportriporter, Szeleczky Ádám gondoskodott.

A Hungexpo „A” pavilonjában a szakmai standokon túl több mint 100 kiállított jármű is helyet kapott. Álomszép oldtimerek, különleges sportautók, családi, hibrid vagy épp a legújabb elektromos autók mellett motorok és kamionok is szerepeltek a kiállításon. Ezúttal is nagy sikert aratott a szexi autómosó lányok műsora, valamint az élményfotózás, a hölgyek körében pedig az ingyenes szépségszalon.

A legkisebb gyermekeket ugrálóvár és arcfestés várta, a kicsit nagyobbak interaktív KRESZ pályán és a LEGO robotépítésben tehették próbára tudásukat. A látogatók számára külön izgalmakat tartogatott a tombolasorsolás, ugyanis összesen több mint 10 millió forint összértékű nyeremény került kisorsolásra.

Többek között élményvezetéseket, vásárlási utalványokat, értékes célszerszámokat és sok más ajándékot vihettek haza a szerencsések. Ezen felül számtalan kisebb-nagyobb azonnali nyeremény is várt a kiállításon résztvevőkre a Bárdi Autó és a kiállítók standjain egyaránt. Végül pedig mindkét nap egy fergeteges Irigy Hónaljmirigy koncert zárta az AutoTech Future-t, akik ezúttal is gondoskodtak a felejthetetlen hangulatról.

Azoknak, akik idén esetleg lemaradtak vagy újra szívesen kilátogatnának, van egy jó hírünk. Jövőre, azaz 2024-ben is lesz AutoTech Future Expo & Show, ahol még több program, még több kiállító és még több szórakozás várja majd a közönséget. A kiállítással kapcsolatos információkért keressétek fel a www.autotechfuture.hu weboldalt.