Ilyen volt az AutoTech Future 2022

Két napig minden az autóipar jelenéről és jövőjéről szólt a harmadik alkalommal megrendezett AutoTech Future Expo & Show-on. Április 29-én és 30-án a Hungexpon találkozott a közönség az autó, motor, kamion alkatrész- és garázsipar minden területéről érkező több mint 100 kiállítóval, valamint a hazai legnagyobb autó és motor kereskedőkkel.

Szakmai találkozások és tudásmegosztás

A kiállítás sikerét mutatja, hogy az érdekes szakmai és az izgalmas szórakoztató programokra idén mintegy 15 300 látogató volt kíváncsi, amely új rekord az AutoTech Future történetében. Évről-évre egyre népszerűbbek azok a szakmai előadások, amelyeket a Bárdi Autó üzletágvezetői vagy olyan autóipari világ cégek képviselői tartanak, mint a Total, a Bosch vagy a Brembo. A gyártók standjain szakértők válaszoltak minden felmerülő kérdésre és az érdeklődők megismerkedhettek a kiállítók vadonatúj fejlesztésivel.

Tapasztalat első kézből és egyedi akciók a standokon

Idén is rendkívül népszerű volt a Bárdi Autó garázsipari standja, ahol a működés közben is megtekinthető berendezéseket és diagnosztikai eszközöket speciális, csak a kiállítás ideje alatt érvényes akciós áron és finanszírozással azonnal meg is vásárolhatták a kiállításra kilátogató autószerelők. Nagy érdeklődés övezte továbbá a motorkerékpár és – az idén újdonságként jelentkező – kamion üzletágak önálló standjait is.

Szórakoztató showműsorok egész nap

A kültéri helyszínen idén is izgalmas és látványos showműsorok várták a résztvevőket. A motoros triál show mellett egy 300 lóerős Drift Taxi kisbusz, valamint az OXXO Team kamionos drift show-ja nyújtott szórakozást. A különböző mentőegységek összehangolt munkáját balesetmegelőzési bemutatón, Győrfi Pál közreműködésével ismerhette meg az ATF Aréna lelátóit mindkét nap teljesen megtöltő közönség.

Élmények az egész család számára

Az AutoTech Future-n a szakmai látnivalókon túl több mint 100 kiállított autó, kamion és motorkerékpár különlegesség is megtekinthető volt. A közel 90 éves oldtimertől a dögös sportautókon és hazai autókereskedők széles kínálatán keresztül egészen a legújabb hibrid és villanyautókig mindent egyhelyen, sok esetben Magyarországon először láthattak kiállítva a látogatók. Ezen felül hatalmas tömeget vonzott a szexi autómosó lányok produkciója, továbbá a Los Angeles-i Sheriff lakk ruhába öltözött lányok élményfotózása, ingyenes szépségszalon is várta a Hölgyeket, a kisebb gyermekeknek arcfestés és ugrálóvár, a nagyobbaknak Lego robotépítő szakkör nyújtott tartalmas kikapcsolódást.

Senki nem távozott üres kézzel!

Kiemelt érdeklődés övezte a napi kétszeri tombolasorsolást, ahol több mint 10 millió forint összértékű tombola nyeremény került kisorsolásra. Olyan értékes ajándékokat nyerhettek itt a szerencsés látogatók, mint pl. Lamborghini élményvezetések vagy értékes Bosch szerszámgépek. Az autószerelők olimpiáján mindenki kipróbálhatta ügyességét az azonnali ajándékokért és a fődíjakért. Mindkét nap zárásaként pedig egy fergeteges hangulatú koncertre került sor az idén 30 éves Irigy Hónaljmirigy jóvoltából.

E két tartalmas és élményekben gazdag nap sikeres lebonyolításában jelentős szerep jutott szinte minden Bárdi Autó dolgozónak. Ezúton is köszönjük nekik és minden résztvevőnek, aki hozzájárult az AutoTech Future Expo&Show 2022 sikeréhez és megtisztelt minket jelenlétével.

Találkozzunk jövőre ismét a 2023-as AutoTech Future Expo & Show-n!