Ezek voltak az év legnépszerűbb írásai

A Cartárs blog 2017-es megszületése óta az idei volt a legtartalmasabb év: elsősorban azért, mert novemberben új helyre költöztünk. Elhagytuk a régi, blog.hu-s felületet, így immáron saját oldalon várjuk minden olvasónkat. Úgy gondoltuk, hogy most ideje egy év végi összesítőnek, jöjjenek az év legnépszerűbb bejegyzései:

5. Válságautók 500 ezer forintig

Jelen helyzetben mindenki alaposan meggondolja, hogy mire költi a pénzért – van azonban olyan helyzet, amikor mindenképpen autóra van szükség: egy igazi válságautóra. Azoknak készült mostani írásunk, akik egy ilyen, legfeljebb 500 ezer forintba kerülő, olcsó járművet szeretnének vásárolni. 12 autó 4 kategóriából: minik, kisautók, alsó-középkategóriás típusok és egyterűek közül mutatunk be olyanokat, amelyekből ezért az összegért sem lehetetlen épkézláb darabot találni. 

4. Autós érdekességek, amiket csak kevesen vesznek észre

Egy autó tervezése óriási feladat, több ezer ember munkájának gyümölcse a végeredmény: épp ezért hajlamosak vagyunk arra gondolni, hogy az apró, bolondos ötletek nem hagyhatják el a tervezőasztalt. Szerencsére ez távolról sincs így, sokszor még a prémium márkák is elrejtenek egy-egy érdekes, szeretni való érdekességet a végleges modellben. Írásunkban 6 ilyen érdekes részletet mutatunk be.

3. A leggyakoribb bukási okok a műszaki vizsgán

A motortól a karosszérián át a fékrendszerig az autó számtalan pontját ellenőrzik a műszaki vizsga során. Ha kíváncsi vagy, melyek a leggyakoribb bukási okok, kattints cikkünkre! 

2.  Autós tévhitek, amelyeket mindenki hallott már

Minden iparágnak megvannak a maga tévhitei: kérdezzünk csak meg egy dietetikust az étkezésről, egy személyi edzőt a helyes testmozgásról vagy egy autóipari szakembert a járművekről. Mi most ez utóbbiról, az autók világából gyűjtöttünk össze 5 gyakori tévhitet:

1.Mit tegyél, hogy ne romoljon meg az üzemanyag az autódban!

2020 kezdetén az egyik legtöbbeket foglalkoztató kérdés az volt, vajon hogyan növelhető az új, E10-es benzin élettartama. Cikkünkben megmutatjuk, hogyan előzhető meg, hogy megromoljon az E10-es benzin és mit tölthetünk dízelmotoros autónkba az üzemanyagellátó rendszer védelme érdekében.

Ezzel kívánunk a Cartárs blog minden olvasójának boldog új évet!