Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink 2023-ban

Ismét elérkeztünk egy év végéhez és ilyenkor sok szempontból végig vesszük, mi minden történt január 1-je óta. Mi is elkészítettük a magunk éves toplistáját, melyet most megosztunk veletek, olvasókkal. Idén is számos cikket publikáltunk, új témákat, cikksorozatokat indítottunk. Jövőre, 2024-ben is érdekes, hasznos tartalmakkal érkezünk majd. Addig is íme az öt legolvasottabb cikkünk 2023-ban:

5. Erre figyelj, ha Volkswagen Golf 5-öt vásárolsz!

Az új autók árai az egekben járnak, így aztán nem meglepő, ha a használtautós cikkek sokak számára fontosak. Pláne, ha egy igazán közismert és népszerű típusról van szó, mint a Volkswagen Golf ötödik generációja. Stílusosan pont az ötödik helyre futott be ez az írásunk.

4. Erre figyelj, ha BMW 3-ast (E90) vásárolsz!

Ha már használtautó, akkor legyen kicsit prémium. Ebben pedig a BMW régóta potens képviselő, és noha az E90-es már nem épp fiatal típus, a népszerűsége még mindig töretlen. Ellenben sok eladó példány viszont már volt törve, szóval vásárlás előtt feltétlen olvassátok el tanácsainkat az autóhoz.

3. Honnan jön ez a hang? A leggyakoribb futóműhibák

Egy autóban számos hibalehetőség rejtőzik és sajnos a többségüket csak akkor vesszük észre, amikor már megvan a baj. A futómű azonban idejekorán jelzi, ha nincs minden rendben. Ezeket a jeleket és hibákat könnyen felismerhetitek, ha elolvassátok a kapcsolódó cikkünket.

2. Erre figyelj, ha Opel Astra H-t vásárolsz!

Ahol a Golf felbukkan, ott jó eséllyel az egyik legnagyobb rivális, az Opel Astra is. A H szériát nagyon sokáig gyártották és máig az egyik legkeresettebb használtautó a piacon. Cikkünkkel segítünk nektek eligazodni a H Astra rendkívül széles kínálatában.

1. Erre figyelj, ha Ford Focus 2-t vásárolsz!

Nos igen, a Golf és Astra mellett a Focus a kompakt kategória nagy kedvence. 2023-ban ezt a cikkünket olvastátok a legtöbben, és bízunk benne, hogy azóta boldog és elégedett tulajdonosai vagytok egy ilyen autónak.

Ezek voltak tehát az általatok legtöbbet olvasott cikkeink 2023-ban. Ezúton is szeretnénk megköszönni nektek, olvasóknak az egész éves figyelmet a Cartárs blog iránt. Továbbá köszönetet mondunk partnereinknek is, melyek közül külön is kiemelnénk a VIP Classic Car-t. Több izgalmas téma és cikk esetén nyújtottak számunkra segítséget, továbbá az Autotech Future 2023-as kiállításon szereplő fantasztikus autócsodákkal különleges élményt nyújtottak a látogatók számára.

Minden kedves olvasónknak nagyon boldog és békés ünnepeket, és sikerekben gazdag új évet kívánunk!