A rozsdás csavar többé nem akadály: Würtemberg indukciós hevítő

Van az úgy, hogy csak egy csavart szeretnénk kicsavarni, ám az idő vasfoga, másnéven a rozsda nehezíti a dolgunkat. Ilyenkor a rendelkezésünkre álló eszközöktől és vérmérsékletünktől függően próbálkozunk megoldani a helyzetet. Csavarlazítóval fújkáljuk, villáskulccsal feszegetjük vagy erőltetjük, ha szerencsénk van, végül csak enged a csavar. Ha mégsem, akkor jönnek a durvább módszerek, melynek során előkerülhet a flex és a lángvágó, ennek azonban már értelmetlen roncsolás, rongálás lesz a végeredménye.

Mindezek helyett azonban létezik egy jóval egyszerűbb, kényelmesebb, gyorsabb és biztonságosabb megoldás, ez pedig az indukciós hevítő. A működése, ahogy arról a neve is árulkodik, az indukció elvén alapszik. Elektromos áram segítségével a problémás részt felhevíti, ezzel oldva a rozsdás, berohadt kötéseket.

A Würtemberg indukciós hevítője nemrég megújult, a változtatások pedig a felhasználók előnyére váltak. A hevítőszálakat immár egy gyorsbefogóval tudjuk rögzíteni, illetve cserélni a készülékben. További újdonság, hogy a markolat is egymozdulattal levehető, hogy a szűkebb helyeken is könnyebben tudjuk használni.

A Würtemberg indukciós hevítőhöz egy praktikus hordtáska is jár, ami a tároláshoz és a hordozáshoz is hasznos. Ezen felül a tartozékoknak is jut benne hely. Igen, nemcsak a készüléket magát kapjuk meg, hanem három, eltérő átmérőjű hevítőtekercset is. Ezeknek az átmérője 18, 22 és 28 mm, sőt, egy 1 méter hosszú, szabadon formázható hevítőszálat is tartalmaz, ami majd segíti a jövőbeli munkavégzést.

A megfelelő tekercs behelyezése után, és a problémás területhez való illesztése után csak a működtető gombot kell nyomva tartani. A 900 W-os teljesítménynek köszönhetően, szinte másodpercek alatt kifejti a hatását. A felizzott csavar visszahűlése után pedig azonnal kicsavarható a helyéről.

Az indukciós hevítő egyik óriási előnye, hogy jóval biztonságosabb egy flexhez vagy lángvágóhoz képest. A gyorsasága és egyszerűsége mellett, itt nincs szükség nyílt lángra, veszélyes gázokra, és szikrától vagy robbanásveszélytől sem kell tartanunk. Ráadásul csak a szükséges területen, koncentráltan és egyenletesen fejti ki a hatását, ezzel is felgyorsítva a munkát.

A Würtemberg indukciós hevítője nem csupán kiváló minőségű, hanem kedvező árával egy jó választás bárki számára. A Würtemberg indukciós hevítő azonnal, készletről megvásárolható a kizárólagos hazai forgalmazó Bárdi Autó webáruházában és bármely magyarországi kirendeltségén.