7 autós reklám, amit még ma meg kell nézned!

Nem is olyan régen jelentkeztem a blogon 10 olyan autós reklámmal,  amelyet szerintem mindenképp érdemes megnézned. Nos, az írás nagy sikert aratott, a hozzászólások között többen is leírták a saját kedvenceiket. Most ezekből csemegéztem, így most 7 olyan reklámot nézhetsz meg, amely nemcsak szerintem, de a Cartárs olvasói szerint is igen jól sikerült:

1. Mercedes „Csirke” vs Jaguar

A Mercedes nem akármilyen főszereplőkkel mutatta be 2013-ban a Magic Body Control nevű új funkcióját. A csirkés reklám elképesztő siker lett, így nem meglepő, hogy a Jaguar sem hagyta szó nélkül. A fenti videóban a Mercedes és a Jaguar reklámja is megnézhető, a maga módján mindkettő zseniális 🙂

2. BMW M5 – Rakéta

Vajon mivel rögzítik a rakéta autók próbálkozásait? Ha foglalkoztatott már ez a kérdés, akkor nézd meg az E39-es M5 reklámját, amely rövid úton választ ad erre a kérdésre!

3. Golf GTI – Ének az esőben

Az iskolapéldája annak, hogy hogyan kell bemutatni egy klasszikust 21. századi köntösben. Gene Kelly klasszikusának feldolgozása (amit a Mint Royale készített) jól illeszkedik a Golf GTI-hez, hiszen a népszerű hot-hatch is felismerhetően Golf maradt, mégis sikerül minden porcikájában megújítani.

4. Mercedes – Bocsi 

Ha jön a halál, nincs mit tenni… Mármint ez akkor igaz, ha nincs az autódban vészfékező rendszer, hiszen akkor nincs akkora gond! Erre épít a Mercedes W212-es E-osztályának reklámja is, amiben hősünknek sikerül túljárnia a kaszás eszén. Ezzel pedig óriási mázlijára megússza a rövid, de annál veszélyesebb kalandot, így a halál arcára fagy a mosoly. Egyesek szerint a halál Ferdinand Piech-re, a Volkswagen-csoport korábbi teljhatalmú urára hasonlít. Mi tagadás, van benne valami. 🙂

5. Volkswagen Golf 3 – Idős néni

Sokan azt gondolják, hogy idős hölgytől autót venni igazi álom, hiszen biztosan csak a közeli boltba járt vele, azaz garantáltan extrém megkímélt. Nos, valószínűleg a legtöbb esetben ez így is van, de azért akadnak kivételek! Az egyik ilyen hölgy a Volkswagen reklámjának főszereplője, aki a nem akárhogyan vereti végig a városon az autóját, nap mint nap. Még szerencse, hogy egy Volkswagenről van szó és meg sem látszik a használat!

6. Toyota Corolla – Ez egy csapda

Tegye fel a kezét az, aki sűrűn lát lerobbant Corollát! Épp erre játszott rá a Toyota is, amikor az E12-es Corolla reklámját készítették. Párosunk épp megállna a lerobbant autónál, amikor felfedezik, hogy ez bizony egy új Corolla, innen pedig rögtön leesik a tantusz: ez bizony csapda!

7. Peugeot 206 – A szobrász

Nincs pénz új 206-osra? Akkor csinálni kell egyet! – ezzel a felkiáltással állt neki a Peugeot indiai reklámjának hőse, aki egy szebb napokat is látott Hindustan Ambassadort alakított át egy kétségtelenül szebb, 206-ossá. A végeredmény hibátlan, fel sem ismernénk, hogy nem az igazi!