6 autós reklám, amit még ma látnod kell!

A reklámok: sokszor idegesítőek, néha hasznosak és csak ritkán viccesek. Még szerencse, hogy az elmúlt években azért ez utóbbiakból is termett pár izgalmas darab. Most ezekből válogattam, így 6 olyan reklámot mutatok be, amelyeket a Cartárs olvasói ajánlottak és szerintem is zseniálisak: 

Audi R8 – Maranello

Az Audi 2007-ben mutatta be a “Ferrari-verő” sportautóját, az R8-at. Bár a márka rajongói nagyon pozitívan fogadták a típust, a világon azért van olyan hely, ahol szitokszónak számít az ingolstadti márka csúcsmodellje. Kitalálhattátok, ez a hely Maranello, a Ferrari hazája! Ha pedig kíváncsiak vagytok, hogyan reagálnak a lakosok a váratlan vendég érkezésére, feltétlenül nézzétek meg a videót! 

Renault Clio – Gerappa

Ugye neked is megvan Roger & Stefano örökbecsű száma a Gerappa?! Ha nincs, akkor most garantálom, hogy eszedbe fog jutni, hiszen a Renault ezt a számot használta fel az 1-es Clio reklámkampánya során. A cél az volt, hogy kiemeljék, a Clio nemcsak gyors, de trendi és a Hifi is jó benne. Szerintem ebből a szempontból tökéletes lett az alkotás, nekem még néha most is beugrik a “gerappá” egy 1-es Clio elhaladása után. 

Fiat Palio – Bunkó biciklis

Kevés bunkóbb dolog van annál, mint amikor valaki úgy gondolja, nyugodtan az autódra támaszkodhat. Különösen így van ez, ha az ember egy új Fiat Palio-t használ, arra nem lehet “csak úgy” rádőlni. Nos, a Fiat vicces reklámjában meg is mutatja főhősünk, hogy mi jár annak aki ilyesmit tesz. Annyit már most elárulhatok, hogy nem éri meg…. 

Audi Quattro – Eszkimó 

Az eszkimó társadalomban a férfiók hagyományosan vadászattal/gyüjtögetéssel szerzik be az elemózsiát a család számára. Ennek fényében természetes, hogy már a hóban lévő nyomokból meg tudják mondani, hogy milyen állat járt arra. Főhősünk igazi “vén róka”, így nemcsak farkasok, de a jégen egyre inkább elszaporodó ritka faj, a Quattro meghatározására is képes! A reklámnak készült egy sivatagi verziója is, azt is ajánlom!

Skoda Fabia RS – Vad

Hazánkban is vetítették a Skoda Fabia 2-es sorozatának reklámját, amikor cukrászok készítik el az igen “édes” Fabiát. Nos, egyszer minden kedvességnek vége szakad, Mlada Boleslavban leginkább akkor, amikor kijön az RS-verzió. Ennek fényében nem meglepő, hogy az RS Fabia reklámjában már egy cseppnyi cukissággal sem találkozhatunk! 

Subaru Impreza WRX – Galamb

Azt alighanem nyugodtan kijelenthetjük, hogy csak kevés olyan autós reklám van, ahol egy galamb jól jár. Az irritáló, autópiszkító állatnak ezúttal sem kegyelmez a sors, pontosabban az Impreza WRX légbeömlője, ami nos, szerintem kitaláljátok mit csinál 🙂 A többiektől eltérően ez nem egy hivatalos reklám, de megérdemelten van helye a listán.  

Ennyi nem elég? Akkor nézd meg a korábbi két cikkemet (az elsőt ide, a másikat pedig ide katitnva érheted el), amelyekben szintén zseniális reklámokkal találkozhatsz!